•  
  •  
  •  
  •  

Kert 1 nap alatt

Kis kertben egyszerű megoldásokkal, akár egy nap alatt is látványos eredményt érhetünk el. Ha gyakorlottak vagyunk és mindent előre pontosan megtervezünk, majd kiszámolunk, órák alatt is varázsolhatunk szép kertet.

Fontos, hogy az építőanyagok egyszerre legyenek a helyszínen, hogy azokra már ne legyen gondunk a kertépítés közben. A párhuzamosan végezhető munkafolyamatok megfelelő összehangolásával hamar kivitelzhetünk kisebb kerteket.

A tereprendezés után az ágyások szegélyének lerakása közben a növények beültetése célszerű. A terepszintek kialakítása során előzőleg feleslegessé vált földet, az előre kijelölt sziklakert helyére halmozzuk.

A kisebb, színes kövekből épített sziklakert kialakítása közben a fenyőkéreg kijuttatása, majd a kavicsos rész egyengetése következett.

A pázsit altalajának megfelelő egyengetése a helyi talaj adottságainak köszönhetően könnyedén sikerült, és a néhány tekercs gyepszőnyeg méretre szabása és helyére illesztése már az utólsó feladatok között szerepelt.

 

A beültetett növények megöntözése közben az utolsó simításokat végezhetjük. A szakanyagok között az egyes részek kivitelezéséhez hasznos segítséget találhatnak.

Kert 1 nap alatt ( 10 kép )


Kapcsolódó referenciák

7 éves munka
Mediterrán hangulat
Sziklakert és kert
Újrafüvesítés
Tóépítés, gyepszõnyeg lerakás
Növénycsoportok zúzottkõvel
Kõkert Budán vízeséssel
Kerti tó felújítása
Kínai kert teaházzal
Gyepszintbe süllyesztett szegély
Vízelvezetésre megoldás a kertben
A legszebb nászajándék


Nyomtatás


Hírlevél


Időjárás előrejelzés

szerda2014.11.19

.szerda.csütörtök2014.11.20

.csütörtök.

10°

péntek2014.11.21

.péntek.szombat2014.11.22

.szombat.vasárnap2014.11.23

.vasárnap.További előrejelzés

Kertészkedés.hu - Copyright ©2010 - Minden jog fenntartva!
Megrendelés véglegesítése
0   termék 0 Ft