•  
 •  
 •  
 •  

Affiliate program
Szeretném figyelmébe ajánlani, hogy a  kertészkedés.hu idén megnyitja webáruházát, amelybe keresünk kertészeti termékekkel  foglalkozó cégeket  partnerprogramunkba.

Miért jó partnerprogramunk?

 

 • Önnek nincs teendője azon kívül, mint hogy biztosítja számunkra terméklistáját

 • nem kell semmit aktívan tennie ahhoz, hogy vásárlót szerezzen!

 • nem kerül semmibe, csupán a már befolyt vásárlások után kell egy előre ( vagy utólag ) megállapodott közvetítői jutalékot fizetnie.

 • mégis többlet-bevételt hoz minden egyes vásárlás a jelenlegi fogyasztóin túl!Hogyan jutnak Önhöz  a rendelések?

 

 • egy lebontott, részletes tájékoztató e-mailt kap, melyben szerepel minden áru mennyiségi lebontásban, melyet a felhasználó megrendelt

 • ezt az e-mailt mi is nyilván tartjuk, hogy adott esetben ezek alapján tudjunk elszámolni

 • a megrendelő adatait Ön megkapja, így fel tudja venni a kapcsolatot vele, az egyes termékek átvételét/kiszállítását, illetve számla-igényét  illetően.

 Mi szükséges ehhez?

 

 • egy terméklista képekkel és nettó árakkal

 • egy közvetítői szerződés, mely ezen e-mail-ben csatolva található (igény szerint módosítható)

 • garanciális feltételeik összefoglalva egy dokumentumban

 • szállítási kondíciók összefoglalva egy dokumentumban


Further prospective partners’ applications are waited with pleasure in our Affiliate Program!
Contact Us: Application

The following companies are already our partners:

Műfű szőnyeg


A legújabb generációjú termékek nem fakulnak és lapulnak le, érzetre olyanok, mint az igazi és beruházásuk akár 3 év alatt megtérül. Tapasztalja meg, hogy gyomlálás, locsolás és fűnyírás nélkül is mindig szépen tarthatja kertjét vagy teraszát. Próbálja ki prémium holland műpázsitunkat! Kérjen ingyenes termékmintánkból! Ha ajánlatunk elnyerte tetszését, kérjen díjmentes helyszíni felmérést, ahol kollégánkkal személyesen tudja a legmegfelelőbb típust és technológiát kiválasztani.Ő egy olyan különleges műfű szőnyeg, mely az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően a valódi természetes pázsit minden pozitív tulajdonságával. - A műfű szőnyeg kiváló megoldás teraszra, kertre, udvarra, játszóterekre vagy sportpályákra - A műfüves focipálya építés ára kiemelkedően versenyképes, hiszen jelentős mértékű gondozásíj díjat spórolhatnak meg a műfű szőnyeg alkalmazásával. - Telepítése gyors és egyszerű, a műfű szőnyeget akár Ön is telepítheti otthonában - A műfű szőnyeg anyaga lég- és vízáteresztő, az alatta lévő föld nem dohosodik, tehát a kerttervezés szempontjából ideális - A műfű a természetességén kívül még környezetkímélő és energiatakarékos is, hiszen évente akár 1200 liter öntözővizet spórolhat meg vele! - Télen-nyáron zöld, és a műfű szőnyegben állatok sem tesznek kárt - Eső után 15 perccel újra száraz - 6 év kültéri garancia jár minden műfű szőnyeghezFenyőkéreg


Minőséget, egy kézből, szakemberektőlÉlő növényfal


Vidd a természetett az otthonodba!VízŐr


A talajba, eső vagy öntözés formájában bekerülő víz leszivárog a talaj mélyebb rétegeibe, víztartalékot képezve a növényeknek. A víztartalék párolgás során – talajpára - folyamatosan csökken. Ezt a talajpárát a növények nem tudják hatékonyan hasznosítani. 

A Water Retainer (Vízcseppek) segít a növényeknek a hasznosításban. Hatása abban rejlik, hogy mivel vonzza a vizet, a kapillárisokon felfelé áramló talajpárát megköti és vízcseppeké alakítja. A vízcseppek formájában tárolt nedvesség már felvehető a gyökérzet számára.
Further prospective partners’ applications are waited with pleasure in our Affiliate Program!
Contact Us: Application

A webáruházzal kapcsolatos kérdésekben keresse kollégánkat
Kovács Gábor
+36 70 275 7630
Kosár
0 item
0 Ft
» Fizetés
Finalizing the orders
0   item 0 Ft