•  
  •  
  •  
  •  

 

AgroForrás Kft. Garanciális feltételek

 

 

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését konkrétan árral és átvételi módozat megjelöléssel e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás csak rendelésének beérkezését igazolja, nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. A termékről rövid és bővebb információkat is talál.

A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra sem nyomtatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.


Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását WebShopunk felé. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. A megjelölt ok miatti leértékelés esetén erre az okra való hivatkozással kártérítési igény, további ármérséklési igény nem nyújtható be.

Kertészeti Shop webáruházban leadott megrendelésével ön az Agroforrás Kft. vásárlója lesz. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tudnivalókat!
 
A
Kertészeti Shopban leadott növényvédő szer rendelése esetén az Agroforrás Kft. vásárlója lesz:
 
AGROFORRÁS
Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Agroforrás Kft.)
Székhely:
2314 Halásztelek, Erzsébet u 20.
Fióktelep:
1183 Budapest, Nefelejcs u 7.
Tel:
+36 1 294-5408
Fax:
+36 1 294-5397
E-mail: 
agroforraskft@vnet.hu 
 
 
Cégjegyzékszám:
13-09-106701
Adószám:
12541683-2-13.
Közösségi
adószám: HU12541683
Statisztikai
számjel: 12541683-4675-113-13
Nyilvántartva
a Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság által.
 
Írjon
nekünk, illetve esetleges panaszaival forduljon hozzánk az agroforraskft@vnet.hu e-mail címen.
 

 

Árak:
 
Tájékoztatjuk
kedves vásárlóinkat, hogy az általunk kínált termékek mellett a vásárlóink által ténylegesen fizetendő, bruttó (általános forgalmi adóval növelt) egységárakat tüntetjük fel.
 
A
szerződés elektronikus úton való megkötéséhez szükséges lépések:
 

1. A Kertészeti Webshop-ban növényvédő szer megrendelésének leadása.

2.           Az e-mailen elküldött elektronikus visszaigazolás
 
Az
e-mailen elküldött visszaigazolással a webshop még nem fogadja el a megrendelést, ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét, hiszen a visszaigazolás mindösszesen a megrendelésünk webshophoz való megérkezését igazolja. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a webshop nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.
 
Amennyiben
a visszaigazolás a vásárló megrendelésének elküldésétől számított legkésőbb 48 órán belül a vásárlóhoz nem érkezik meg, a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól.
 
 
3.          
A megrendelés részletes adatai, nyomtatható verzió:
 
Ha
a vásárló odakattint a visszaigazolásban szereplő linkre, majd bejelentkezik, akkor a "számlát"- részletes megrendelést - is megnézheti, fájl/print funkcióval ki is nyomtathatja.
 
 
4.          
A szerződés létrejötte:
 
A
szerződés akkor jön létre, ha a webshop egy újabb e-mailben értesíti a vásárlót a megrendelés feldolgozásáról, teljesítéséről és a termék postára, kiszállítására adásáról.
 

FIGYELEM!
 
Engedélyhez kötött termékek megrendelése esetén a webshop üzemeltetője közvetlenül, e-mail formájában felveszi a kapcsolatot a megrendelővel és kéri, hogy a megrendelő az engedélyének szkennelt (pdf) másolatát a webshop üzemeltetőjének küldje meg 3 munkanapon belül.
 
Az ilyen megrendelések feldolgozása, teljesítése csak az érvényes engedélyek webshop üzemeltetője részére történt megküldését követően áll módjában az üzemeltetőnek.
 
Amennyiben az érvényes engedély üzemeltető részére történő fentiek szerinti bemutatását a megrendelő a megadott határidőig nem teljesíti, úgy a megrendelés teljesítésére a megrendelő hibájából nem kerülhet sor.

Fizetési módok:

- Készpénzes fizetés (a cég telephelyen)

- Utánvétellel (50.000 Ft-ig  500 Ft, felette az áru értékének 1%-a)

- Szállítási díjak (szállítás menüpontban található táblázatban):

Termékeinket jelenleg utánvéttel vagy előzetes fizetéssel fióktelepünkön személyesen fizetheti ki, a termékeket minden esetben futárszolgálattal juttatjuk el Önnek a megrendelés leadásától számított 4-5 munkanapon belül a PannonXP futárszolgálat közreműködésével, amelynek költségét rendszerünk kalkulálja. A PannonXP futárszolgálat szállítási díjait az táblázat tartalmazza.

A vevő által kellő időben elküldött elállás esetén a vevő által kifizetett összeget, az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatérítjük. Az áru visszajuttatásának költségeit a vevő viseli.
 
Tájékoztatjuk
tisztelt vásárlóinkat továbbá, hogy elállás esetén vásárlóinktól követelhetjük a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítését.
 

Házhozszállítás

 
Termékeinket jelenleg utánvétellel vagy előzetes fizetéssel fióktelepünkön személyesen fizetheti ki, a termékeket minden esetben futárszolgálattal juttatjuk el Önnek a megrendelés leadásától számított 4-5 munkanapon belül a PannonXP futárszolgálat közreműködésével, amelynek költségét rendszerünk kalkulálja. A PannonXP futárszolgálat szállítási díjait a táblázat tartalmazza. A szállítási díjak megtekinthetőek a PannonXP futárszolgálat honlapján (http://www.pannonxp.hu/index.php?wiev=dijszabas) is.

 

Budapest - Budapest

Budapest - Vidék

Vidék - Budapest

 

0-2 kg

1 000 Ft

1 470 Ft

 

2.1-5 kg

1 200 Ft 1 680 Ft  

5.1-10 kg

1 400 Ft

1 890 Ft

 

10.1-15 kg

1 700 Ft

2 100 Ft

 

15.1-20 kg

1 900 Ft

2 415 Ft

 

20.1-25 kg

2 200 Ft

2 730 Ft

 

25.1-40 kg

2 400 Ft

3 045 Ft

 

40.1 kg

2 400 Ft + 20 Ft/kg

3 045 Ft + 50 Ft/kg

A szállítási díjak a biztosítást tartalmazzák! Utánvétel esetén (50.000 Ft-ig 500 Ft, felette az áru értékének 1%-a).A táblázatban feltüntetett értékek, bruttó értékek!

A PannonXP futárszolgálat hibájából felmerült esetleges késedelemért társaságunkat felelősség nem terheli.
A szállítás során megsérült árucikkekért az AGROFORRÁS KFT. a felelősséget nem vállalja.
 
50.000 forint vagy ennél nagyobb értékű megrendelés esetén a postai utánvételes költségek aránytalanul nagy terhet rónának az ügyfeleinkre, ezért az AGROFORRÁS Kft. ilyen nagy értékű megrendelést csak előreutalással vagy fióktelepen történő kifizetés esetén tud teljesíteni, amelynek részleteiről e-mailben közvetlenül egyeztetünk a vásárlóinkkal (2001. évi CVIII. törvény szerinti ún. kizárólag elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszközzel tett címzett nyilatkozatok útján létrejött szerződésekre irányadó szabályai).
 
Sikertelen kézbesítés:
 
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti megismételt kézbesítés költségei a vásárlót terhelik.

A vásárlástól való elállás joga:
 
A csomagküldő vállalatokra vonatkozó jogszabály értelmében a vásárlónak joga van az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállnia, amely elállási nyilatkozatot a vásárlónak nyolc munkanapon belül kell postára adnia, e-mailen vagy faxon a részünkre megküldenie.
 
Ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a vásárlástól való elállásra vonatkozó írásbeli nyilatkozataikat megküldhetik levélben, faxon vagy e-mail formájában is az alábbi címekre:
 
Levél: AGROFORRÁS Kft. (levelezési cím: 1183 Budapest, Nefelejcs u 7.)
Fax: +36 1 294-5397
E-mail: agroforraskft@vnet.hu 

A postai levél formájában elküldött elállási nyilatkozatot akkor tekintjük határidőben elküldöttnek, ha azt az áru átvételétől számított nyolc munkanapon belül postára adták, míg az e-mailen vagy faxon elküldött elállási nyilatkozatok akkor tekinthetőek határidőben elküldöttnek, ha azok a fenti e-mail címen található elektronikus postafiókba vagy fax számra az átvételtől számított nyolc munkanapon belül beérkeznek (kellő időben elküldött elállási nyilatkozat). A nyolc munkanapon túl postára adott vagy a fenti e-mail cím elektronikus postafiókjába vagy fax számra beérkezett elállási nyilatkozatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. Ezzel kapcsolatban felhívjuk a figyelmet, hogy az ingyenes e-mail címek szolgáltatói esetenként késhetnek az e-mailek kézbesítésével, ezért kérjük, hogy esetleges elállási nyilatkozataikat mindezekre figyelemmel küldjék meg a részünkre.
 
A vevő által kellő időben elküldött elállás esetén a vevő által kifizetett összeget, az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatérítjük. Az áru visszajuttatásának költségeit a vevő viseli.
 
Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat továbbá, hogy elállás esetén vásárlóinktól követelhetjük a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítését.

 

 Az elállás joga és költségei

A csomagküldő vállalatokra vonatkozó jogszabály értelmében a vásárlónak joga van az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállnia, amely elállási nyilatkozatot a vásárlónak nyolc munkanapon belül kell postára adnia, e-mailen vagy faxon a részünkre megküldenie.
 
Ezzel
kapcsolatban tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a vásárlástól való elállásra vonatkozó írásbeli nyilatkozataikat megküldhetik levélben, faxon vagy e-mail formájában is az alábbi címekre:
 
Levél:
AGROFORRÁS Kft. (levelezési cím: 1183 Budapest, Nefelejcs u 7.)
Fax:
+36 1 294-5397
E-mail: 
agroforraskft@vnet.hu 
A
postai levél formájában elküldött elállási nyilatkozatot akkor tekintjük határidőben elküldöttnek, ha azt az áru átvételétől számított 
tizennégy munkanapon belül postára adták, míg az e-mailen vagy faxon elküldött elállási nyilatkozatok akkor tekinthetőek határidőben elküldöttnek, ha azok a fenti e-mail címen található elektronikus postafiókba vagy fax számra az átvételtől számított nyolc munkanapon belül beérkeznek (kellő időben elküldött elállási nyilatkozat). A nyolc munkanapon túl postára adott vagy a fenti e-mail cím elektronikus postafiókjába vagy fax számra beérkezett elállási nyilatkozatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni. Ezzel kapcsolatban felhívjuk a figyelmet, hogy az ingyenes e-mail címek szolgáltatói esetenként késhetnek az e-mailek kézbesítésével, ezért kérjük, hogy esetleges elállási nyilatkozataikat mindezekre figyelemmel küldjék meg a részünkre.


 
A
vevő által kellő időben elküldött elállás esetén a vevő által kifizetett összeget, az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatérítjük. Az áru visszajuttatásának költségeit a vevő viseli.
 
Tájékoztatjuk
tisztelt vásárlóinkat továbbá, hogy elállás esetén vásárlóinktól követelhetjük a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítését.

 FIGYELEM!

Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget.

Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A csomagoláson és az árun keletkezett sérülések, beüzemelési- installációs műveletek, szoftveres alapbeállítások, vagy egyéb maradandó nyomok miatti amortizáció költségeit is.

Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.
 
Irányadó jogszabályok:
 
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a fenti tájékoztatás nem teljes körű, az elektronikus úton létrejött szerződésekkel kapcsolatos részletes szabályokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a távollévők között kötött szerződések részletes szabályait a 17/1999. (II.5) Korm. rendelet, valamint a Polgári Törvénykönyv tartalmazza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hírlevél


Időjárás előrejelzés

szerda2014.11.19

.szerda.csütörtök2014.11.20

.csütörtök.

10°

péntek2014.11.21

.péntek.szombat2014.11.22

.szombat.vasárnap2014.11.23

.vasárnap.További előrejelzés

Megrendelés véglegesítése
0   termék 0 Ft